Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului vavo.ro

Termeni și condiții

Ultima actualizare 07 ianuarie 2023

CUPRINS

 • 1. ACORD CU TERMENII
 • 2. PROPRIETATE INTELECTUALĂ
 • 3. DECLARAȚII UTILIZATOR
 • 4. ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI
 • 5. OFERTE MARKETPLACE
 • 6. ACHIZIȚII ȘI PLATĂ
 • 7. POLITICA DE RETURNARE/RAMBURĂRI
 • 8. ACTIVITĂȚI INTERZISE
 • 9. CONTRIBUȚII GENERATE DE UTILIZATOR
 • 10. LICENȚĂ DE CONTRIBUȚIE
 • 11. GHID PENTRU RECENZII
 • 12. LICENȚĂ APLICAȚIE MOBILĂ
 • 13. SOCIAL MEDIA
 • 14. CERERILE
 • 15. WEBSITE-URI ȘI CONȚINUT DE LA TERȚI
 • 16. AGENȚII DE PUBLICITATE
 • 17. MANAGEMENTUL WEBSITE-ULUI
 • 18. POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE
 • 19. DURATA ŞI ÎNCHEIAREA
 • 20. MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERI
 • 21. LEGEA APLICABILĂ
 • 22. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR
 • 23. CORECȚII
 • 24. DISCLAIMER
 • 25. LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE
 • 26. DESPĂGUBIREA
 • 27. DATE UTILIZATOR
 • 28. COMUNICAȚII ELECTRONICE, TRANZACȚII ȘI SEMĂTURI
 • 29. DIVERSE
 • 30. CONTACT

1. ACORD CU TERMENII

Acești Termeni de utilizare constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic încheiat între dvs., fie personal, fie în numele unei entități („dvs.”) și Vavo Marketplace („Companie”, „noi”, „noi” sau „nostru”), cu privire la dvs. accesul și utilizarea site-ului https://vavo.ro, precum și orice altă formă media, canal media, site mobil sau aplicație mobilă legată, legată sau conectată în alt mod la acesta (colectiv, „Site-ul”). Suntem înregistrați în România. Site-ul oferă o piață online („Ofertele de piață”). Pentru a contribui la transformarea Site-ului într-un mediu sigur pentru cumpărarea și vânzarea Ofertelor Marketplace, toți utilizatorii sunt obligați să accepte și să respecte acești Termeni de utilizare. Sunteți de acord că, accesând Site-ul și/sau Ofertele Vavo, ați citit, înțeles și sunteți de acord să respectați toți acești Termeni de utilizare. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE, ATUNCI ȚI ESTE INTERZIS ÎN EXPRES DE A UTILIZA SITE-UL ȘI/SAU OFERENTELE VAVO ȘI TREBUIE SĂ ÎNCEȚI UTILIZAREA Imediat.

Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe site din când în când sunt încorporate prin prezenta în mod expres prin referință. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a face modificări sau modificări la acești Termeni de utilizare din când în când. Vă vom avertiza cu privire la orice modificare prin actualizarea datei „Ultima actualizare” a acestor Termeni de utilizare și renunțați la orice drept de a primi o notificare specifică cu privire la fiecare astfel de modificare. Vă rugăm să vă asigurați că verificați Termenii aplicabili de fiecare dată când utilizați Site-ul nostru, astfel încât să înțelegeți ce Termeni se aplică. Veți fi supus și se va considera că ați luat la cunoștință și ați acceptat modificările aduse oricăror Termeni de utilizare revizuiți prin continuarea utilizării Site-ului după data publicării acestor Termeni de utilizare revizuiți.

Informațiile furnizate pe Site nu sunt destinate distribuirii sau utilizării de către nicio persoană sau entitate în nicio jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuție sau utilizare ar fi contrară legii sau reglementărilor sau care ne-ar supune oricărei cerințe de înregistrare în această jurisdicție sau țară. . În consecință, acele persoane care aleg să acceseze Site-ul din alte locații fac acest lucru din proprie inițiativă și sunt singurele responsabile pentru conformitatea cu legile locale, dacă și în măsura în care legile locale sunt aplicabile.

Site-ul este destinat utilizatorilor care au cel puțin 18 ani. Persoanelor cu vârsta sub 18 ani nu le este permis să utilizeze sau să se înregistreze pentru Site sau să utilizeze Ofertele Vavo Marketplace.

2. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Cu excepția cazului în care se indică altfel, site-ul și ofertele Vavo sunt proprietatea noastră deținută și toate codurile sursă, bazele de date, funcționalitățile, software-ul, designul site-ului web, audio, video, textul, fotografiile și graficele de pe site (colectiv, „Conținutul”) și mărcile comerciale, mărcile de serviciu și siglele conținute în acestea („Mărcile”) sunt deținute sau controlate de noi sau ne sunt licențiate și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale și diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și legile privind concurența neloială din România, legile internaționale privind drepturile de autor și convențiile internaționale. Conținutul și Mărcile sunt furnizate pe Site „ASA CUM SUNT” numai pentru informarea dumneavoastră și uz personal. Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres în acești Termeni de utilizare, nicio parte a Site-ului sau a Ofertelor Marketplace-ului și niciun conținut sau mărci nu pot fi copiate, reproduse, agregate, republicate, încărcate, postate, afișate public, codificate, traduse, transmise, distribuite, vândute. , licențiat sau exploatat în orice alt mod în orice scop comercial, fără permisiunea noastră expresă prealabilă în scris.

Cu condiția ca sunteți eligibil să utilizați Site-ul, vi se acordă o licență limitată pentru a accesa și utiliza Site-ul și pentru a descărca sau imprima o copie a oricărei părți a Conținutului la care ați obținut acces în mod corespunzător numai pentru dvs. personal, necomercial. utilizări. Ne rezervăm toate drepturile care nu vi s-au acordat în mod expres în și asupra Site-ului, conținutului și mărcilor.

3. DECLARAȚII UTILIZATOR

Prin utilizarea Site-ului sau a Ofertelor Vavo, declarați și garantați că: (1) toate informațiile de înregistrare pe care le trimiteți vor fi adevărate, exacte, actuale și complete; (2) veți menține acuratețea acestor informații și veți actualiza prompt aceste informații de înregistrare, dacă este necesar; (3) aveți capacitatea juridică și sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare; (4) nu sunteți minor în jurisdicția în care locuiți; (5) nu veți accesa Site-ul sau Ofertele Vavo prin mijloace automate sau non-umane, fie printr-un bot, script sau altfel; (6) nu veți folosi Site-ul în niciun scop ilegal sau neautorizat; și (7) utilizarea de către dvs. a Site-ului sau a Ofertelor Vavo nu va încălca nicio lege sau reglementare aplicabilă.

Dacă furnizați orice informații care sunt neadevărate, inexacte, neactuale sau incomplete, avem dreptul de a suspenda sau de a închide contul dvs. și de a refuza orice utilizare curentă sau viitoare a Site-ului (sau a oricărei părți a acestuia).

Nu puteți utiliza Site-ul sau Ofertele din Vavo în niciun scop ilegal sau neautorizat și nici, în utilizarea Ofertelor Vavo, nu puteți încălca nicio lege. Printre ofertele neautorizate de pe website se numără următoarele: produse contrafăcute, substanțe toxice de orice fel; droguri ilegale sau alte produse ilegale; jocuri de noroc; și pornografie sau conținut grafic pentru adulți, imagini sau alte produse pentru adulți. Postarea oricăror produse sau conținut neautorizat poate duce la desființarea imediată a contului dumneavoastră și la interzicerea pe viață a utilizării Site-ului.

Suntem un agregator de produse/servicii și nu facem nicio declarație cu privire la siguranța, eficacitatea, caracterul adecvat, acuratețea, disponibilitatea, prețurile, evaluările, recenziile sau legalitatea oricăreia dintre informațiile conținute pe Site sau pe Ofertele Vavo afișate sau oferite prin intermediul website-ului. Înțelegeți și sunteți de acord că conținutul website-ului nu conține și nu constituie declarații pe care să se poată baza în mod rezonabil și sunteți de acord să ne feriți de orice erori, omisiuni sau declarații greșite conținute în conținutul website-ului. Nu susținem și nu recomandăm niciun fel de Oferte Vavo, iar Site-ul este furnizat doar în scopuri informative și publicitare.

4. ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI

Este posibil să vi se solicite să vă înregistrați pe Site pentru a accesa sau salva în lista favorită Ofertele Vavo. Sunteți de acord să păstrați parola confidențială și veți fi responsabil pentru orice utilizare a contului și a parolei dvs. Ne rezervăm dreptul de a elimina, revendica sau modifica un nume de utilizator pe care îl selectați dacă stabilim, la discreția noastră, că un astfel de nume de utilizator este inadecvat, obscen sau inacceptabil în alt mod.

5. OFERTE VAVO MARKETPLACE

Facem toate eforturile pentru a afișa cât mai precis posibil culorile, caracteristicile, specificațiile și detaliile Ofertelor din Marketplace disponibile pe Site. Cu toate acestea, nu garantăm că culorile, caracteristicile, specificațiile și detaliile Ofertelor Vavo vor fi exacte, complete, de încredere, actuale sau fără alte erori, iar afișajul dvs. electronic poate să nu reflecte cu acuratețe culorile și detaliile reale ale produsele. Toate Ofertele Vavo Marketplace sunt supuse disponibilității și nu putem garanta că Ofertele Vavo Marketplace vor fi în stoc. Anumite Oferte din Marketplace pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul Site-ului. Astfel de oferte ale pieței pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai conform Politicii de returnare a fiecărui partener în parte.

Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de Oferte Vavo oferite sau disponibile pe Site. Toate descrierile sau prețurile Ofertelor Vavo pot fi modificate în orice moment, fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice Ofertă Vavo Marketplace în orice moment, din orice motiv. Nu garantăm că calitatea oricăreia dintre Ofertele Vavo Marketplace achiziționate de dvs. va îndeplini așteptările dumneavoastră sau că orice erori de pe site vor fi corectate.

6. ACHIZIȚII ȘI PLATĂ

Acceptăm următoarele forme de plată:

- VISA
- MasterCard
- Transfer bancar

Sunteți de acord să furnizați informații actuale, complete și exacte despre achiziție și cont pentru toate achizițiile din Vavo Marketplace efectuate prin intermediul Site-ului. În plus, sunteți de acord să actualizați prompt informațiile despre cont și de plată, inclusiv adresa de e-mail, metoda de plată și data de expirare a cardului de plată, astfel încât să vă putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar. Taxa pe vânzări va fi adăugată la prețul achizițiilor, după cum considerăm necesar de către noi. Putem schimba prețurile în orice moment. Toate plățile vor fi în lei.

Sunteți de acord să plătiți toate taxele la prețurile în vigoare atunci pentru achizițiile dvs. și orice taxe de expediere aplicabile și ne autorizați să percepem furnizorul de plăți ales pentru orice astfel de sume la plasarea comenzii. Dacă comanda dvs. este supusă taxelor recurente, atunci sunteți de acord să vă debităm metoda de plată în mod recurent, fără a necesita aprobarea dumneavoastră prealabilă pentru fiecare taxă recurentă, până în momentul în care anulați comanda aplicabilă. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori sau greșeli de preț, chiar dacă am solicitat sau primit deja plata.

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată prin intermediul Site-ului. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate per persoană, pe gospodărie sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, aceeași metodă de plată și/sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare sau de expediere. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după singura noastră judecată, par a fi plasate de dealeri, revânzători sau distribuitori.

Nu suntem răspunzători pentru plățile efectuate către parteneri, plăți efectuate prin intermediul website-urilor partenerilor Vavo Marketplace.

7. POLITICA DE RETURNARE / RAMBURĂRI

Toate vânzările sunt finale și nu va fi emisă nicio rambursare din partea Vavo Marketplace/Vavo.ro. Pentru detalii despre comenzi, dimensiuni sau alte cereri contactați magazinul parteneri unde comanda a fost plasată.

8. ACTIVITĂȚI INTERZISE

Nu puteți accesa sau utiliza Site-ul în alt scop decât cel pentru care punem la dispoziție Site-ul. Site-ul nu poate fi utilizat în legătură cu niciun demers comercial, cu excepția celor care sunt susținute sau aprobate în mod specific de noi.

În calitate de utilizator al Site-ului, sunteți de acord să nu:

 • Preluați sistematic date sau alt conținut de pe Site pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilare, o bază de date sau un director fără permisiunea scrisă din partea noastră.
 • Înșelați, înșelați sau induceți în eroare pe noi și pe alți utilizatori, în special în orice încercare de a afla informații sensibile despre cont, cum ar fi parolele de utilizator.
 • Eluda, dezactivează sau interferează în alt mod cu caracteristicile legate de securitate ale Site-ului, inclusiv caracteristicile care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui Conținut sau impun limitări privind utilizarea Site-ului și/sau a Conținutului conținut în acesta.
 • În opinia noastră, ne disprețuiește, pătează sau dăunează în alt mod nouă și/sau Site-ului.
 • Utilizați orice informație obținută de pe site pentru a hărțui, a abuza sau a răni o altă persoană.
 • Utilizați necorespunzător serviciile noastre de asistență sau trimiteți rapoarte false de abuz sau conduită greșită.
 • Utilizați Site-ul într-o manieră incompatibilă cu orice legi sau reglementări aplicabile.
 • Angajați-vă în încadrarea neautorizată sau conectarea către Site.
 • Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) viruși, cai troieni sau alte materiale, inclusiv utilizarea excesivă a majusculelor și spam-ul (postarea continuă a textului repetitiv), care interferează cu utilizarea neîntreruptă și bucuria de către orice parte a Site-ului sau modifică, deteriorează, perturbă, modifică sau interferează cu utilizarea, caracteristicile, funcțiile, operarea sau întreținerea Ofertelor pieței.
 • Angajați-vă în orice utilizare automată a sistemului, cum ar fi utilizarea de scripturi pentru a trimite comentarii sau mesaje sau folosirea oricăror instrumente de extragere și extragere a datelor, roboți sau alte instrumente similare.
 • Ștergeți notificarea privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate din orice Conținut.
 • Încercați să vă uzurpați identitatea unui alt utilizator sau persoană sau să utilizați numele de utilizator al altui utilizator.
 • Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau transmitere a informațiilor, inclusiv, fără limitare, formate de schimb de grafice clare („gif”), 1×1 pixeli, bug-uri web, cookie-uri , sau alte dispozitive similare (uneori denumite „spyware” sau „mecanisme de colectare pasivă” sau „pcms”).
 • Interferiți, perturbați sau creați o povară nejustificată asupra Site-ului sau a rețelelor sau serviciilor conectate la Site.
 • Hărțuiți, enervați, intimidați sau amenințați pe oricare dintre angajații sau agenții noștri implicați în furnizarea oricărei părți a Ofertelor din Marketplace.
 • Încercați să ocoliți orice măsuri ale Site-ului menite să împiedice sau să restricționeze accesul la Site sau la orice parte a Site-ului.
 • Copiați sau adaptați software-ul Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, Flash, PHP, HTML, JavaScript sau alt cod.
 • Cu excepția cazurilor permise de legea aplicabilă, descifrați, decompilați, dezasamblați sau faceți inginerie inversă a oricărui software care cuprinde sau alcătuiește în orice fel o parte a Site-ului.
 • Cu excepția cazului în care poate fi rezultatul utilizării standard a motorului de căutare sau a browserului de Internet, utilizați, lansați, dezvoltați sau distribuiți orice sistem automatizat, inclusiv, fără limitare, orice păianjen, robot, utilitar de trișare, scraper sau cititor offline care accesează Site-ul sau utilizarea sau lansarea oricărui script sau alt software neautorizat.
 • Utilizați un agent de cumpărare sau un agent de cumpărare pentru a face achiziții pe Site.
 • Faceți orice utilizare neautorizată a Ofertelor Marketplace, inclusiv colectarea numelor de utilizator și/sau a adreselor de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate sau crearea de conturi de utilizator prin mijloace automate sau sub pretexte false.
 • Utilizați Ofertele Vavo ca parte a oricărui efort de a concura cu noi sau de a utiliza în alt mod Site-ul și/sau Conținutul pentru orice efort generator de venituri sau întreprindere comercială.
 • Vindeți sau transferați în alt mod profilul dvs.

9. CONTRIBUȚII GENERATE DE UTILIZATOR

Site-ul vă poate invita să discutați, să contribuiți la sau să participați la bloguri, mesaje, forumuri online și alte funcționalități și vă poate oferi posibilitatea de a crea, trimite, posta, afișa, transmite, executa, publica, distribui, sau difuzați conținut și materiale către noi sau pe Site, inclusiv, dar fără a se limita la, text, scrieri, video, audio, fotografii, grafice, comentarii, sugestii sau informații personale sau alte materiale (colectiv, „Contribuții”). Contribuțiile pot fi vizualizate de alți utilizatori ai Site-ului și ai Marketplace-ului și prin intermediul site-urilor web ale terților. Ca atare, orice Contribuții pe care le transmiteți pot fi tratate ca neconfidențiale și neproprietate. Când creați sau puneți la dispoziție orice Contribuții, declarați și garantați că:

 • Crearea, distribuirea, transmiterea, afișarea publică sau performanța și accesarea, descărcarea sau copierea Contribuțiilor dvs. nu încalcă și nu vor încălca drepturile de proprietate, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de autor, brevetul, marca comercială, secretul comercial sau drepturile morale ale oricărui terț.
 • Sunteți creatorul și proprietarul sau aveți licențele, drepturile, acordurile, eliberările și permisiunile necesare pentru a folosi și a autoriza pe noi, pe site-ul și pe alți utilizatori ai site-ului să vă folosim Contribuțiile în orice mod prevăzut de site și de acestea. Termeni de utilizare.
 • Aveți consimțământul scris, eliberarea și/sau permisiunea fiecărei persoane individuale identificabile din Contribuțiile dvs. de a utiliza numele sau asemănarea fiecărei persoane individuale identificabile pentru a permite includerea și utilizarea Contribuțiilor dumneavoastră în orice mod prevăzut de Site-ul și acești Termeni de utilizare.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt false, inexacte sau înșelătoare.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt publicitate nesolicitată sau neautorizată, materiale promoționale, scheme piramidale, scrisori în lanț, spam, e-mailuri în masă sau alte forme de solicitare.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt obscene, lascive, lascive, murdare, violente, hărțuitoare, calomnioase, calomnioase sau în orice alt mod inacceptabile (așa cum am stabilit de noi).
 • Contribuțiile dvs. nu ridiculizează, batjocoresc, denigrează, intimidează sau abuzează pe nimeni.
 • Contribuțiile dvs. nu sunt folosite pentru a hărțui sau a amenința (în sensul legal al acelor termeni) orice altă persoană și pentru a promova violența împotriva unei anumite persoane sau clase de persoane.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege, regulament sau regulă aplicabilă.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă drepturile de confidențialitate sau publicitate ale niciunei terțe părți.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege aplicabilă privind pornografia infantilă și nici nu au scopul de a proteja sănătatea sau bunăstarea minorilor.
 • Contribuțiile dvs. nu includ comentarii jignitoare care sunt legate de rasă, origine națională, sex, preferințe sexuale sau handicap fizic.
 • Contribuțiile dvs. nu încalcă în alt mod sau nu fac legătura cu materiale care încalcă nicio prevedere a acestor Termeni de utilizare sau orice lege sau reglementare aplicabilă.

Orice utilizare a Site-ului sau a Ofertelor Vavo cu încălcarea celor de mai sus încalcă acești Termeni de utilizare și poate duce, printre altele, la rezilierea sau suspendarea drepturilor dumneavoastră de a utiliza Site-ul și Ofertele Vavo.

10. LICENȚĂ DE CONTRIBUȚIE

Postând Contribuțiile dvs. în orice parte a Site-ului sau făcând Contribuții accesibile site-ului prin conectarea contului dvs. de pe site la oricare dintre conturile dvs. de rețele sociale, acordați automat și declarați și garantați că aveți dreptul de a acorda, de a ne-am un drept și o licență nerestricționată, nelimitată, irevocabilă, perpetuă, neexclusivă, transferabilă, fără drepturi de autor, plătită integral, la nivel mondial, de a găzdui, utiliza, copia, reproduce, dezvălui, vinde, revinde, publica, difuza, retitra, arhivați, stocați, stocați în cache, executați în mod public, afișați public, reformatați, traduceți, transmiteți, extrageți (în întregime sau parțial) și distribuiți astfel de Contribuții (inclusiv, fără limitare, imaginea și vocea dvs.) pentru orice scop, comercial, publicitar, sau altfel, și pentru a pregăti lucrări derivate din, sau încorpora în alte lucrări, astfel de Contribuții și pentru a acorda și autoriza sublicențe ale celor de mai sus. Utilizarea și distribuirea pot avea loc în orice format media și prin orice canale media.

Această licență se va aplica oricărei forme, suporturi sau tehnologie cunoscută acum sau dezvoltată în continuare și include utilizarea de către noi a numelui dvs., a numelui companiei și a numelui de franciză, după caz, și a oricărei mărci comerciale, mărci de servicii, denumiri comerciale, sigle, și imaginile personale și comerciale pe care le furnizați. Renunțați la toate drepturile morale în Contribuțiile dvs. și garantați că drepturile morale nu au fost afirmate altfel în Contribuțiile dvs.

Nu afirmăm nicio proprietate asupra Contribuțiilor dvs. Vă păstrați proprietatea deplină asupra tuturor Contribuțiilor dvs. și a oricăror drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate asociate cu Contribuțiile dvs. Nu suntem răspunzători pentru nicio declarație sau declarație din Contribuțiile dvs. furnizate de dvs. în orice zonă a Site-ului. Sunteți singurul responsabil pentru Contribuțiile dumneavoastră la Site și sunteți de acord în mod expres să ne exonerați de orice responsabilitate și să vă abțineți de la orice acțiune legală împotriva noastră cu privire la Contribuțiile dumneavoastră.

Avem dreptul, la discreția noastră exclusivă și absolută, (1) să editam, să redactăm sau să schimbăm în alt mod orice Contribuții; (2) pentru a re-categorii orice Contribuții pentru a le plasa în locații mai adecvate de pe Site; și (3) să pre-evalueze sau să șterge orice Contribuții în orice moment și din orice motiv, fără notificare. Nu avem nicio obligație să vă monitorizăm Contribuțiile.

11. GHID PENTRU RECENZII

Vă putem oferi zone de pe Site pentru a lăsa recenzii sau evaluări. Când postați o recenzie, trebuie să respectați următoarele criterii: (1) ar trebui să aveți experiență directă cu persoana/entitatea/magazinul online care este revizuită; (2) recenziile dvs. nu trebuie să conțină blasfemie jignitoare sau limbaj abuziv, rasist, jignitor sau de ură; (3) recenziile dvs. nu trebuie să conțină referințe discriminatorii bazate pe religie, rasă, sex, origine națională, vârstă, stare civilă, orientare sexuală sau dizabilitate; (4) recenziile dvs. nu trebuie să conțină referiri la activități ilegale sau link-uri; (5) nu ar trebui să fii afiliat cu concurenți dacă postezi recenzii negative; (6) nu trebuie să faceți nicio concluzie cu privire la legalitatea comportamentului; (7) nu puteți posta declarații false sau înșelătoare; și (8) nu puteți organiza o campanie care să încurajeze alte persoane să posteze recenzii, fie că sunt pozitive sau negative.

Putem accepta, respinge sau elimina recenzii la discreția noastră. Nu avem absolut nicio obligație de a analiza recenzii sau de a șterge recenzii, chiar dacă cineva consideră recenziile inacceptabile sau inexacte. Recenziile nu sunt susținute de noi și nu reprezintă neapărat opiniile noastre sau punctele de vedere ale oricăruia dintre afiliații sau partenerii noștri. Nu ne asumăm răspunderea pentru nicio revizuire sau pentru orice revendicări, răspunderi sau pierderi rezultate din orice revizuire. Prin postarea unei recenzii, ne acordați prin prezenta un drept și o licență perpetuă, neexclusivă, la nivel mondial, fără drepturi de autor, plătite integral, cesionabile și sublicențiabile de a reproduce, modifica, traduce, transmite prin orice mijloc, afișa, executa, și/sau distribuie tot conținutul legat de recenzii.

12. LICENȚĂ DE APLICAȚIE MOBILĂ

Dacă accesați Ofertele Marketplace printr-o aplicație mobilă, atunci vă acordăm un drept revocabil, neexclusiv, netransferabil, limitat de a instala și utiliza aplicația mobilă pe dispozitive electronice fără fir deținute sau controlate de dvs. și de a accesa și utiliza aplicația mobilă pe astfel de dispozitive strict în conformitate cu termenii și condițiile acestei licențe pentru aplicații mobile conținute în acești Termeni de utilizare. Nu trebuie să: (1) cu excepția cazurilor permise de legea aplicabilă, să decompilați, să efectuați inginerie inversă, să dezasamblați, să încercați să derivați codul sursă sau să decriptați aplicația; (2) face orice modificare, adaptare, îmbunătățire, îmbunătățire, traducere sau lucrări derivate din aplicație; (3) să încalce orice legi, reguli sau reglementări aplicabile în legătură cu accesul sau utilizarea aplicației de către dumneavoastră; (4) eliminați, modificați sau ascundeți orice notificare de proprietate (inclusiv orice notificare privind drepturile de autor sau marcă comercială) postată de noi sau de licențiatorii aplicației; (5) să utilizeze aplicația pentru orice demers generator de venituri, întreprindere comercială sau alt scop pentru care nu este concepută sau destinată; (6) să facă aplicația disponibilă într-o rețea sau alt mediu care să permită accesul sau utilizarea de către mai multe dispozitive sau utilizatori în același timp; (7) să utilizeze aplicația pentru a crea un produs, serviciu sau software care este, direct sau indirect, competitiv cu sau în orice fel un substitut al aplicației; (8) utilizați aplicația pentru a trimite interogări automate către orice site web sau pentru a trimite orice e-mail comercial nesolicitat; sau (9) să utilizeze orice informație proprietară sau oricare dintre interfețele noastre sau cealaltă proprietate intelectuală a noastră în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, acordarea de licențe sau distribuția oricăror aplicații, accesorii sau dispozitive pentru utilizare cu aplicația.

Dispozitive Apple și Android

Următorii termeni se aplică atunci când utilizați o aplicație mobilă obținută fie din Apple Store, fie din Google Play (fiecare un „Distribuitor de aplicații”) pentru a accesa Ofertele Marketplace: (1) licența acordată pentru aplicația noastră mobilă este limitată la un -licență transferabilă de utilizare a aplicației pe un dispozitiv care utilizează sistemele de operare Apple iOS sau Android, după caz și în conformitate cu regulile de utilizare stabilite în termenii și condițiile aplicabile ale Distribuitorului de aplicații; (2) suntem responsabili pentru furnizarea oricăror servicii de întreținere și asistență cu privire la aplicația mobilă, așa cum se specifică în termenii și condițiile acestei licențe pentru aplicație mobilă conținute în acești Termeni de utilizare sau așa cum se cere în alt mod conform legislației în vigoare, și recunoașteți că fiecare Distribuitorul de aplicații nu are nicio obligație de a furniza servicii de întreținere și asistență cu privire la aplicația mobilă; (3) în cazul în care aplicația mobilă nu se conformează oricărei garanții aplicabile, puteți notifica distribuitorul de aplicații aplicabil, iar distribuitorul de aplicații, în conformitate cu termenii și politicile sale, poate rambursa prețul de achiziție, dacă este cazul, plătit pentru aplicația mobilă și, în măsura maximă permisă de legea aplicabilă, Distribuitorul de aplicații nu va avea nicio altă obligație de garanție cu privire la aplicația mobilă; (4) declarați și garantați că (i) nu vă aflați într-o țară care face obiectul unui embargo guvernamental american sau care a fost desemnată de guvernul SUA drept țară „sprijinitoare teroriste” și (ii) nu sunteți enumerate pe orice listă guvernamentală S.U.A. a părților interzise sau restricționate; (5) trebuie să respectați termenii acordului aplicabil al terților atunci când utilizați aplicația mobilă, de exemplu, dacă aveți o aplicație VoIP, atunci nu trebuie să încălcați acordul de servicii de date fără fir atunci când utilizați aplicația mobilă; și (6) luați la cunoștință și sunteți de acord că Distribuitorii de aplicații sunt terți beneficiari ai termenilor și condițiilor din această licență de aplicație mobilă conținute în acești Termeni de utilizare și că fiecare Distribuitor de aplicații va avea dreptul (și va fi considerat că are a acceptat dreptul) de a aplica termenii și condițiile din această licență de aplicație mobilă conținute în acești Termeni de utilizare împotriva dvs. ca terț beneficiar al acestora.

13. SOCIAL MEDIA

Ca parte a funcționalității Site-ului, vă puteți conecta contul cu conturile online pe care le aveți la furnizori de servicii terți (fiecare astfel de cont, un „Cont terță parte”) fie prin: (1) furnizarea contului dvs. terță parte informații de conectare prin intermediul Site-ului; sau (2) permițându-ne să accesăm Contul dvs. de terță parte, așa cum este permis de termenii și condițiile aplicabile care guvernează utilizarea fiecărui Cont de terță parte. Declarați și garantați că aveți dreptul să ne dezvăluiți informațiile de conectare la contul dvs. terță parte și/sau să ne acordați acces la contul dvs. terță parte, fără a încălca de către dvs. niciunul dintre termenii și condițiile care guvernează utilizarea de către dvs. a aplicabilului. Cont de terță parte și fără a ne obliga să plătim vreo taxă sau să ne supunem oricăror limitări de utilizare impuse de furnizorul de servicii terță parte al contului de la terță parte. Acordându-ne acces la orice Conturi ale unei terțe părți, înțelegeți că (1) putem accesa, pune la dispoziție și stoca (dacă este cazul) orice conținut pe care l-ați furnizat și stocat în contul dvs. terță parte („Rețeaua socială”) Conținut”) astfel încât să fie disponibil pe și prin intermediul Site-ului prin intermediul contului dvs., incluzând, fără limitare, orice liste de prieteni și (2) putem trimite și primi de la Contul dvs. terță parte informații suplimentare în măsura în care sunteți notificat atunci când conectați contul dvs. cu contul terță parte. În funcție de Conturile de la terți pe care le alegeți și de setările de confidențialitate pe care le-ați setat în astfel de conturi de la terți, informațiile de identificare personală pe care le publicați în conturile dvs. de la terți pot fi disponibile pe și prin contul dvs. de pe site. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care un cont terță parte sau un serviciu asociat devine indisponibil sau accesul nostru la un astfel de cont terță parte este întrerupt de către furnizorul de servicii terță parte, atunci Conținutul rețelei sociale ar putea să nu mai fie disponibil pe și prin intermediul Site-ului. Veți avea posibilitatea de a dezactiva oricând conexiunea dintre contul dvs. de pe Site și Conturile dvs. de la terți. VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI CĂ RELAȚIA DVS. CU TERȚI FURNIZORI DE SERVICII ASOCIAȚI CU CONTURILE DVS. DE LA TERȚI PĂRȚI ESTE GUVERNATĂ NUMAI DE ACORD(E) DVS. CU ACEST TERȚI FURNIZORI DE SERVICII. Nu facem nici un efort pentru a revizui orice Conținut al rețelei sociale pentru orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la, pentru acuratețe, legalitate sau neîncălcare și nu suntem responsabili pentru niciun Conținut din rețelele sociale. Recunoașteți și sunteți de acord că vă putem accesa agenda de adrese de e-mail asociată cu un cont terță parte și lista dvs. de contacte stocată pe dispozitivul dvs. mobil sau tabletă numai în scopul identificării și informării acelor persoane de contact care s-au înregistrat și pentru a utiliza Site-ul. . Puteți dezactiva conexiunea dintre Site și contul dvs. terță parte contactându-ne folosind informațiile de contact de mai jos sau prin setările contului dvs. (dacă este cazul). Vom încerca să ștergem orice informații stocate pe serverele noastre care au fost obținute prin intermediul unui astfel de cont terță parte, cu excepția numelui de utilizator și a imaginii de profil care devin asociate cu contul dumneavoastră.

14. Trimiterile

Recunoașteți și sunteți de acord că orice întrebări, comentarii, sugestii, idei, feedback sau alte informații referitoare la Site sau la Ofertele de pe Vavo („Trimiterile”) furnizate de dvs. sunt neconfidențiale și vor deveni proprietatea noastră exclusivă. Vom deține drepturi exclusive, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală și vom avea dreptul la utilizarea și diseminarea fără restricții a acestor Trimiteri în orice scop legal, comercial sau de altă natură, fără recunoaștere sau despăgubire pentru dvs. Prin prezenta renunțați la toate drepturile morale asupra oricăror astfel de Trimiteri și garantați prin prezenta că orice astfel de Trimiteri sunt originale cu dvs. sau că aveți dreptul de a trimite astfel de Trimiteri. Sunteți de acord că nu va exista niciun recurs împotriva noastră pentru orice presupusă sau reală încălcare sau deturnare a oricărui drept de proprietate asupra Trimiterilor dumneavoastră.

15. SITE-URI ȘI CONȚINUT DE LA TERȚI

Site-ul poate conține (sau puteți fi trimis prin intermediul site-ului sau al ofertelor pieței) legături către alte site-uri web („Site-uri web ale terților”), precum și articole, fotografii, text, grafică, imagini, design, muzică, sunet, video , informații, aplicații, software și alte conținuturi sau articole aparținând sau care provin de la terți („Conținut de la terți”). Asemenea site-uri web ale terților și conținutul terților nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de către noi pentru acuratețea, corectitudinea sau caracterul complet și nu suntem responsabili pentru niciun site web terță parte accesat prin intermediul site-ului sau orice conținut al terților postat pe , disponibil prin sau instalat de pe site, inclusiv conținutul, acuratețea, caracterul ofensiv, opiniile, fiabilitatea, practicile de confidențialitate sau alte politici ale sau conținute în site-urile web ale terților sau în conținutul terților. Includerea, legăturile către sau permiterea utilizării sau instalării oricăror site-uri web ale terților sau a oricărui conținut al unei terțe părți nu implică aprobarea sau susținerea acestora de către noi. Dacă decideți să părăsiți Site-ul și să accesați site-urile web ale terților sau să utilizați sau să instalați orice Conținut al unei terțe părți, faceți acest lucru pe propriul risc și ar trebui să știți că acești Termeni de utilizare nu mai guvernează. Ar trebui să revizuiți termenii și politicile aplicabile, inclusiv practicile de confidențialitate și de colectare a datelor, ale oricărui site web la care navigați de pe Site sau care se referă la orice aplicație pe care o utilizați sau instalați de pe Site. Orice achiziții pe care le faceți prin intermediul site-urilor web ale terților vor fi prin alte site-uri web și de la alte companii și nu ne asumăm nicio responsabilitate în legătură cu astfel de achiziții care sunt exclusiv între dvs. și terțul aplicabil. Sunteți de acord și luați la cunoștință că nu susținem produsele sau serviciile oferite pe site-urile web ale terților și ne veți feri de orice prejudiciu cauzat de achiziția dvs. de astfel de produse sau servicii. În plus, ne veți ține inofensivi față de orice pierderi suferite de dvs. sau prejudicii cauzate de dvs. în legătură cu sau care rezultă în orice fel din orice Conținut al unei terțe părți sau orice contact cu site-urile web ale terților.

16. ADVERTISERII

Permitem agenților de publicitate să-și afișeze reclamele și alte informații în anumite zone ale Site-ului, cum ar fi reclame din bara laterală sau reclame bannere. Dacă sunteți agent de publicitate, vă veți asuma întreaga responsabilitate pentru orice reclame pe care le plasați pe Site și pentru orice servicii furnizate pe Site sau pentru produsele vândute prin acele reclame. În plus, în calitate de agent de publicitate, garantați și declarați că dețineți toate drepturile și autoritatea de a plasa reclame pe Site, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de proprietate intelectuală, drepturile de publicitate și drepturile contractuale. Pur și simplu oferim spațiul pentru a plasa astfel de reclame și nu avem altă relație cu agenții de publicitate.

17. MANAGEMENTUL WEBSITE-ULUI

Ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația, de a: (1) monitoriza Site-ul pentru încălcări ale acestor Termeni de utilizare; (2) să ia măsurile legale corespunzătoare împotriva oricărei persoane care, la discreția noastră, încalcă legea sau acești Termeni de utilizare, inclusiv, fără limitare, raportarea unui astfel de utilizator autorităților de aplicare a legii; (3) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, refuzați, restricționați accesul la, limitați disponibilitatea sau dezactivați (în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnologic) oricare dintre Contribuțiile dvs. sau orice parte a acestora; (4) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, notificare sau răspundere, să eliminam de pe Site sau să dezactivăm în orice alt mod toate fișierele și conținutul care au dimensiuni excesive sau sunt în vreun fel împovărătoare pentru sistemele noastre; și (5) să gestioneze în alt mod Site-ul într-o manieră concepută pentru a ne proteja drepturile și proprietatea și pentru a facilita funcționarea corectă a Site-ului și a Ofertelor Marketplace-ului.

18. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Ne pasă de confidențialitatea și securitatea datelor. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate: https://vavo.ro/politica-de-confidentialitate. Folosind site-ul sau ofertele pieței, sunteți de acord să respectați Politica noastră de confidențialitate, care este încorporată în acești Termeni de utilizare. Vă rugăm să fiți informat că Site-ul și Ofertele Marketplace sunt găzduite în România. Dacă accesați Site-ul sau Ofertele Vavo din orice altă regiune a lumii cu legi sau alte cerințe care reglementează colectarea, utilizarea sau dezvăluirea datelor cu caracter personal care diferă de legile aplicabile în România, atunci prin utilizarea continuă a Site-ului, transferați datele dumneavoastră către România și sunteți de acord ca datele dumneavoastră să fie transferate și prelucrate în România.

19. DURATA ŞI ÎNCHEIAREA

Acești Termeni de utilizare vor rămâne în vigoare și în vigoare în timp ce utilizați Site-ul. FĂRĂ A LIMITA ORICE ALTĂ PREVEDERE A ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE, NE REZERVĂM DREPTUL DE A, ÎN UNICA NOASTRĂ DISCREȚIE ȘI FĂRĂ PREVIZARE ȘI RESPONSABILITATE, A RESPAZĂ ACCESUL ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI A OFERTELOR Vavo Marketplace(INCLUS SĂ BLOCAREA ANUMITE PERSOANE), LA ORICE ADRESĂ IP PENTRU ORICE MOTIV SAU FĂRĂ MOTIVE, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITAȚII, ÎNCĂLCAREA ORICE DECLARAȚII, GARANȚII SAU CONVENȚII CONȚINUTE ÎN ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE SAU A ORICĂRII LEGII SAU REGULAMENT APLICABIL. PUTEM TERMINA UTILIZAREA SAU PARTICIPAREA DVS. LA SITE ȘI LA OFERTE VAVO SAU PUTEM ȘTERGERE CONTUL DVS. ȘI ORICE CONȚINUT SAU INFORMAȚIE PE CARE LE-AȚI POSTAT ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ AVERTISMENT, LA DISCREȚIA NOASTRĂ.

Dacă vă închidem sau suspendăm contul din orice motiv, vi se interzice să vă înregistrați și să creați un cont nou sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat sau numele oricărei terțe părți, chiar dacă ați acționa în numele unei terțe părți. parte. Pe lângă încheierea sau suspendarea contului dvs., ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale corespunzătoare, inclusiv, fără limitare, urmărirea despăgubirilor civile, penale și prin injoncțiune.

20. MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERE

Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica sau elimina conținutul Site-ului în orice moment sau din orice motiv, la discreția noastră, fără notificare. Cu toate acestea, nu avem nicio obligație de a actualiza orice informații de pe site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe toate sau o parte din Ofertele pieței fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de orice terță parte pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Site-ului sau a Ofertelor Pieței.

Nu putem garanta că site-ul și ofertele pieței vor fi disponibile în orice moment. Este posibil să întâmpinăm probleme hardware, software sau alte probleme sau să fie nevoie să efectuăm întreținere legate de Site, ceea ce duce la întreruperi, întârzieri sau erori. Ne rezervăm dreptul de a schimba, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica în alt mod Site-ul sau Ofertele Vavo Marketplace în orice moment sau din orice motiv, fără notificare. Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru orice pierdere, daune sau inconvenient cauzat de incapacitatea dumneavoastră de a accesa sau de a utiliza Site-ul sau Ofertele Marketplace în timpul oricărei perioade de nefuncționare sau întreruperea Site-ului sau a Ofertelor Marketplace. Nimic din acești Termeni de utilizare nu va fi interpretat ca să ne obligă să menținem și să sprijinim Site-ul sau Ofertele pieței sau să furnizăm orice corecții, actualizări sau versiuni în legătură cu acestea.

21. LEGEA APLICABILĂ

Aceste condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile României, iar utilizarea Convenției Națiunilor Unite privind Contractele pentru Vânzarea Internațională de Bunuri este exclusă în mod expres. Dacă reședința dvs. obișnuită este în UE și sunteți consumator, aveți în plus și protecția oferită de dispozițiile obligatorii ale legii din țara dvs. de reședință. Vavo Marketplace și dumneavoastră sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției neexclusive a instanțelor din București, ceea ce înseamnă că puteți face o cerere pentru a vă apăra drepturile de protecție a consumatorilor în ceea ce privește aceste Condiții de utilizare în România sau în țara UE în în care locuiești.

22. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Negocieri informale

Pentru a accelera soluționarea și a controla costurile oricărei dispute, controverse sau revendicări legate de acești Termeni de utilizare (fiecare „Disputa” și, în mod colectiv, „Litigiile”) aduse fie de dvs., fie de noi (individual, o „Parte” și colectiv, „Părțile”), Părțile convin să încerce mai întâi să negocieze orice Litigiu (cu excepția acelor Litigii prevăzute în mod expres mai jos) în mod informal, cu cel puțin șaizeci (60) de zile înainte de inițierea arbitrajului. Astfel de negocieri informale încep cu notificarea scrisă a uneia dintre părți către cealaltă parte.

Arbitraj obligatoriu

Orice dispută care decurge din relațiile dintre părțile la prezentul contract va fi soluționat de un arbitru care va fi ales în conformitate cu Regulamentul de Arbitraj și Intern al Curții Europene de Arbitraj care face parte din Centrul European de Arbitraj cu sediul la Strasbourg, și care sunt în vigoare la momentul depunerii cererii de arbitraj și a căror adoptare a acestei clauze constituie acceptare. Sediul arbitrajului va fi București, România. Limba procedurii este română. Regulile de drept material aplicabile sunt legea României.

Restricții

Părțile convin că orice arbitraj se va limita la Disputa dintre părți în mod individual. În măsura permisă de lege, (a) niciun arbitraj nu va fi asociat cu nicio altă procedură; (b) nu există niciun drept sau autoritate ca orice Litigiu să fie arbitrat pe bază de acțiune colectivă sau să utilizeze proceduri de acțiune colectivă; și (c) nu există niciun drept sau autoritate ca vreo dispută să fie adusă în calitate de reprezentativ în numele publicului larg sau al oricărei alte persoane.

Excepții de la negocierile informale și arbitrajul

Părțile convin că următoarele Litigii nu fac obiectul dispozițiilor de mai sus privind negocierile informale și arbitrajul obligatoriu: (a) orice Litigii care urmăresc să impună sau să protejeze sau cu privire la valabilitatea oricăruia dintre drepturile de proprietate intelectuală ale unei părți; (b) orice Litigiu legat de, sau care decurge din, acuzații de furt, piraterie, invazie a vieții private sau utilizare neautorizată; și (c) orice cerere de reparare prin injoncțiune. Dacă această prevedere se dovedește a fi ilegală sau inaplicabilă, atunci niciuna dintre părți nu va alege să arbitreze orice Litigiu care se încadrează în acea parte a acestei dispoziții găsită a fi ilegală sau inaplicabilă și o astfel de dispută va fi decisă de o instanță cu jurisdicție competentă din instanțele enumerate pentru jurisdicția de mai sus, iar părțile convin să se supună jurisdicției personale a acelei instanțe.

23. CORECTII

Este posibil să existe informații pe Site care să conțină erori de tipar, inexactități sau omisiuni care pot avea legătură cu Ofertele Vavo, inclusiv descrieri, prețuri, disponibilitate și diverse alte informații. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile de pe Site în orice moment, fără notificare prealabilă.

24. DISCLAIMER

SITE-UL ȘI OFERTELE MARKETPLAC-ULUI SUNT FURNIZATE CA Așa cum este ȘI așa cum este disponibil. SUNTEȚI DE ACORD CĂ UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI A SERVICIILOR NOASTRE VA FI PE PROPRIUL RISC. ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGE, DECLINĂM TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, ÎN LEGĂTURĂ CU SITE-UL ȘI OFERTELOR DIN VAVO ȘI UTILIZAREA ACESTORA DE DVS., INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, GARANȚII IMPLICITE ALE COMERCIALIZĂRII, NEPARTICIPULUI ȘI ÎNCĂLCAREA GARANTIEI. NU OFERIM GARANȚII SAU DECLARAȚII CU PRIVIRE LA ACURATEȚEA WEBSITE-ULUI SAU CONȚINUTUL ORICORUI SITE-URI LEGATE LA VAVO MARKETPLACE ȘI NU NE VĂ ASUMĂ NICIO RESPONSABILITATE PENTRU ORICE (1) ERORI, GREȘELI ȘI ERORI DE CONTACT 2) RĂNIREA PERSONALĂ SAU DAUNEA PROPRIETĂȚII, DE ORICARE NATURĂ, REZULTATE DIN ACCESUL DVS. ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI, (3) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU UTILIZARE A SERVERELE NOASTRE SECURITE ȘI/SAU ORICE INFORMAȚII PERSONALE ȘI/SAU INFORMAȚII FINANCIARE STOCATE ÎN ACESTA, (4) ORICE ÎNTRERUPERE SAU ÎNCETAREA TRANSMISIEI CĂTRE SAU DE LA SITE SAU OFERTELOR DIN MARKETPLACE, (5) ORICE BUG, VIRUS, CAI TROIENI SAU CARE POATE FI TRANSMIS CĂTRE SAU PRIN SITE DE ORICE PARTE, ȘI/SAU (6) ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONȚINUT ȘI MATERIALE SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU DAUNE DE ORICE FEL SUPORTATE CA REZULTAT UTILIZĂRII ORICĂRUI CONȚINUT POSTAT, TRANSMIS SAU DISPONIBIL ÎN ALT MOD PRIN SITE. NU GARANTĂM SAU NU ASUMĂM RESPONSABILITATE PENTRU NICIO PRODUS SAU SERVICIU PUBLICAT SAU OFERIT DE O TERȚĂ PRIN SITE, ORICE SITE WEB HIPERLEGAT, BANNER SAU APLICAȚIE MOBILĂ. NU VOM FII PARTE A SAU ÎN ORICE ESTE RESPONSABIL PENTRU MONITORIZAREA ORICĂREI TRANZACȚII ÎNTRE DVS. ȘI ORICE TERȚI PARTI FURNIZORI DE PRODUSE SAU SERVICII. CU CUMPĂRÂREA UNUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MEDIU SAU ÎN ORICE MOD PREZENTAT ÎN VAVO , TREBUIE SĂ UTILIZAȚI CEA MAI BUNĂ RAȚIUNE ȘI SĂ AVEȚI ATENȚIE UNDE ESTE NECESAR.

25. LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE

NOI SAU DIRECTORII, ANGAJAȚII SAU AGENȚII NOȘTRI NU VOM FI RESPONSABIL ÎN FAȚA DE DVS. SAU A ORICĂRUI TERȚ PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, CONSECUȚIONALE, EXEMPLARE, INCIDENTALE, SPECIALE SAU PUNITIVE, INCLUSIV PIERDERE DE PROFIT, PIERDERE DE VENITURI. SAU ALTE PREJUDICII PRODUSE DIN UTILIZAREA SITE-ULUI SAU A OFERTELOR VAVO. CHIAR DACĂ AM FOST anunțați cu privire la POSIBILITATEA ACESTOR DAUNE. ANUMITE LEGI DE STAT ȘI LEGILE INTERNAȚIONALE NU PERMIT LIMITAȚII CU PRIVIRE LA GARANȚII IMPLICITE SAU EXCLUDEREA SAU LIMITAREA ANUMITOR DAUNE. DACĂ SE APLICĂ ACESTE LEGI, UNELE SAU TOATE DECLARAȚIILE SAU LIMITAȚIILE DE MAI SUS NU SE APLICĂ ȘI PUTEȚI AVEA DREPTURI SUPLIMENTARE.

26. DESPĂGUBIREA

Sunteți de acord să ne apărați, să ne despăgubiți și să nu cereți despăgubiri nouă, inclusiv filialele noastre, afiliații și toți agenții, partenerii și angajații noștri, de și împotriva oricărei pierderi, daune, răspundere, pretenție sau cerere, inclusiv avocați rezonabili. ' taxe și cheltuieli, efectuate de orice terță parte ca urmare a sau care decurg din: (1) Contribuțiile dvs.; (2) utilizarea Ofertelor Vavo; (3) încălcarea acestor Termeni de utilizare; (4) orice încălcare a declarațiilor și garanțiilor dumneavoastră prevăzute în acești Termeni de utilizare; (5) încălcarea de către dvs. a drepturilor unei terțe părți, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de proprietate intelectuală; sau (6) orice act vătămător evident față de orice alt utilizator al Site-ului sau al Ofertelor Vavo cu care v-ați conectat prin intermediul Site-ului. Fără a aduce atingere celor de mai sus, ne rezervăm dreptul, pe cheltuiala dumneavoastră, să ne asumăm apărarea și controlul exclusiv asupra oricărei probleme pentru care vi se cere să ne despăgubiți și sunteți de acord să cooperați, pe cheltuiala dumneavoastră, cu apărarea noastră a unor astfel de revendicări. Vom depune eforturi rezonabile pentru a vă notifica cu privire la orice astfel de reclamație, acțiune sau procedură care face obiectul acestei despăgubiri, după ce luăm la cunoștință despre aceasta.

27. DATE UTILIZATOR

Vom păstra anumite date pe care le transmiteți către Site în scopul gestionării performanței Marketplace Vavo, precum și date referitoare la utilizarea de către dvs. a Marketplace Vavo. Deși efectuăm copii de rezervă regulate de rutină ale datelor, sunteți singurul responsabil pentru toate datele pe care le transmiteți sau care se referă la orice activitate pe care ați întreprins-o folosind Marketplace Vavo. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru pierderea sau coruperea oricăror astfel de date și, prin prezenta, renunțați la orice drept de acțiune împotriva noastră care decurge din orice astfel de pierdere sau corupție a acestor date.

28. COMUNICARE ELECTRONICĂ, TRANZACȚII ȘI SEMĂTURI

Vizitarea Site-ului, trimiterea de e-mailuri și completarea formularelor online constituie comunicări electronice. Sunteți de acord să primiți comunicări electronice și sunteți de acord că toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le furnizăm electronic, prin e-mail și pe Site, îndeplinesc orice cerință legală ca o astfel de comunicare să fie în scris. SUNTEȚI DE ACORD CU UTILIZAREA SEMNATURĂRILOR ELECTRONICE, CONTRACTELOR, COMENZILOR ȘI A ALTE ÎNREGISTRĂRI ȘI CU LIVRAREA ELECTRONICĂ A NOTIFICĂRILOR, POLITICILOR ȘI ÎNREGISTRĂRILOR CU TRANZACȚIILE INIȚIATE SAU FINALIZATE DE NOI SAU PRIN SITE. Renunțați prin prezenta la orice drept sau cerințe în temeiul oricăror statut, reglementări, reguli, ordonanțe sau alte legi din orice jurisdicție care necesită o semnătură originală sau livrarea sau păstrarea înregistrărilor neelectronice sau la plăți sau acordarea de credite prin orice alt mijloc. decât mijloacele electronice.

29. DIVERSE

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe Site sau cu privire la Ofertele pieței constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi. Eșecul nostru de a exercita sau de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu va funcționa ca o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Acești Termeni de utilizare funcționează în cea mai mare măsură permisă de lege. Putem atribui oricare sau toate drepturile și obligațiile noastre altora în orice moment. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru nicio pierdere, daune, întârziere sau eșec de a acționa cauzate de orice cauză în afara controlului nostru rezonabil. Dacă orice prevedere sau parte a unei prevederi a acestor Termeni de utilizare este determinată a fi ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea prevedere sau o parte a prevederii este considerată separabilă de acești Termeni de utilizare și nu afectează valabilitatea și caracterul executoriu al oricărei prevederi rămase. prevederi. Nu există nicio societate în comun, parteneriat, angajare sau relație de agenție creată între dvs. și noi ca urmare a acestor Termeni de utilizare sau a utilizării Ofertelor pieței. Sunteți de acord că acești Termeni de utilizare nu vor fi interpretați împotriva noastră în virtutea redactării lor. Prin prezenta, renunțați la orice apărare pe care le puteți avea pe baza formei electronice a acestor Termeni de utilizare și a lipsei semnării de către părțile contractante pentru a executa acești Termeni de utilizare.

30. CONTACT

Pentru a rezolva o reclamație privind Site-ul sau Marketplace Vavo sau pentru a primi informații suplimentare cu privire la utilizarea Site-ului sau Marketplace VAVO, vă rugăm să ne contactați la:

Vavo Marketplace

România
contact@vavo.ro

public

România

Română

Lei (RON)

copyright

2024 VAVO

Acest site foloseste cookie-uri
Utilizăm unelte, cum ar fi cookie-urile, pentru a permite servicii și funcționalități esențiale pe site-ul nostru și pentru a colecta date despre modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul, produsele și serviciile noastre. Făcând clic pe "Am înțeles", sunteți de acord cu utilizarea acestor instrumente pentru publicitate, analiză și suport.Politica de confidențialitate

Necesare

Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

Google tag/Analytics

Google Analytics este un serviciu de analiză web oferit de Google care urmărește și raportează traficul site-ului web, precum și traficul și evenimentele din aplicațiile mobile, în prezent ca platformă în cadrul mărcii Google Marketing Platform.