Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate Vavo Marketplace

Politica de confidențialitate

Ultima actualizare 07 ianuarie 2023

Această notificare de confidențialitate pentru Vavo Marketplace („Companie”, „noi”, „noi” sau „nostru”), descrie cum și de ce am putea colecta, stoca, folosi și/sau distribui („procesează”) informațiile dvs. atunci când dvs. utilizați serviciile noastre („Serviciile”), cum ar fi atunci când:

 • Vizitați site-ul nostru la https://vavo.ro, sau orice site de-al nostru care face link la această notificare de confidențialitate
 • Interacționați cu noi în alte moduri conexe, inclusiv în orice vânzări, marketing sau evenimente
 • Întrebări sau nelămuriri? Citirea acestei politici de confidențialitate vă va ajuta să înțelegeți drepturile și opțiunile dvs. de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu politicile și practicile noastre, vă rugăm să nu utilizați Serviciile noastre. Dacă mai aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la contact@vavo.ro.

REZUMATUL PUNCTELOR CHEIE

Acest rezumat oferă puncte cheie din notificarea noastră de confidențialitate, dar puteți afla mai multe detalii despre oricare dintre aceste subiecte făcând clic pe link-ul de după fiecare punct cheie sau utilizând cuprinsul de mai jos pentru a găsi secțiunea pe care o căutați.

Ce informații personale procesăm? Când vizitați, utilizați sau navigați prin Serviciile noastre, este posibil să procesăm informații personale în funcție de modul în care interacționați cu Vavo Marketplace și Serviciile, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați.

Prelucrăm informații personale sensibile? Nu procesăm informații personale sensibile.

Primim informații de la terți? Nu primim nicio informație de la terți.

Cum procesăm informațiile dvs.? Prelucrăm informațiile dumneavoastră pentru a furniza, îmbunătăți și administra Serviciile noastre, pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră. Prelucrăm informațiile dumneavoastră numai atunci când avem un motiv legal valabil pentru a face acest lucru

În ce situații și cu ce tipuri de părți împărtășim informații personale? Putem partaja informații în situații specifice și cu categorii specifice de terți.

Cum vă păstrăm informațiile în siguranță? Avem procese și proceduri organizatorice și tehnice în vigoare pentru a vă proteja informațiile personale. Cu toate acestea, nicio transmisie electronică prin internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor putea să ne înfrângă securitatea și să colecteze, să acceseze necorespunzător , să fure sau să modifice informațiile dvs.

Care sunt drepturile tale? În funcție de locul în care vă aflați geografic, legea privind confidențialitatea aplicabilă poate însemna că aveți anumite drepturi cu privire la informațiile dumneavoastră personale.

Cum vă exercitați drepturile? Cel mai simplu mod de a vă exercita drepturile este să ne contactați. Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

CUPRINS

 • 1. CE INFORMAȚII COLECTĂM?
 • 2. CUM PRELUCRĂM INFORMAȚIILE DVS.?
 • 3. PE CE BAZE JURIDICE NE BAZĂM PENTRU PRELUCRAREA INFORMAȚIILOR DVS.
 • 4. CÂND ȘI CU CINE ÎMPĂRȚĂȘIM INFORMAȚIILE DVS.
 • 5. CARE ESTE POZIȚIA NOASTRĂ PE SITE-URI TERȚE PĂRȚI?
 • 6. UTILIZAM COOKIE ȘI ALTE TEHNOLOGII DE ANALIZĂ?
 • 7. CUM TRATĂM LOGĂRILE CONTURILOR SOCIALE?
 • 8. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.?
 • 9. CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SIGURANȚĂ?
 • 10. COLECTĂM INFORMAȚII DE LA MINORI?
 • 11. CARE SUNT DREPTURILE DVS. DE CONFIDENTIALITATE?
 • 12. CONTROALE PENTRU CARACTERISTICI DO-NOT-TRACK
 • 13. REZIDENȚII DIN CALIFORNIA AU DREPTURI SPECIFICE DE CONFIDENTIALITATE?
 • 14. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEST ANUNȚ?
 • 15. CUM NE PUTEȚI CONTACTA ÎN PRIVIND ACEST ANUNȚ?
 • 16. CUM PUTEȚI REVIZUI, ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CUM LE COLECTEM DE LA DVS.?

1. CE INFORMAȚII COLECTĂM?

Informațiile personale pe care ni le dezvăluiți

Pe scurt: Colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați.

Colectăm informații personale pe care ni le furnizați în mod voluntar atunci când vă înregistrați la Servicii, vă exprimați interesul de a obține informații despre noi sau despre produsele și Serviciile noastre, când participați la activități din cadrul Serviciilor sau în alt mod atunci când ne contactați.

Informații personale furnizate de dvs. Informațiile personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunilor dumneavoastră cu noi și Serviciile, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Informațiile personale pe care le colectăm pot include următoarele:

 • nume
 • numere de telefon
 • adrese de email
 • denumirea funcției
 • nume de utilizator
 • parole
 • preferințele de contact
 • date de contact sau de autentificare
 • adrese de facturare
 • numere de card de debit/credit
 • numele companiei
 • număr de înregistrare al companiei

Informații sensibile. Nu procesăm informații sensibile.

Date de plată. Este posibil să colectăm date necesare procesării plății dvs. dacă efectuați achiziții, cum ar fi numărul instrumentului dvs. de plată și codul de securitate asociat instrumentului dvs. de plată. Toate datele de plată sunt stocate de Vavo Marketplace sau procesatorul de plată.

Date de conectare prin conturile de rețelele sociale. Vă putem oferi opțiunea de a vă înregistra la noi folosind detaliile existente ale contului dvs. de social media, cum ar fi contul dvs. de Facebook, Twitter sau alt cont de social media. Dacă alegeți să vă înregistrați în acest mod, vom colecta informațiile descrise în secțiunea numită „CUM GESTIONĂM AUTENTIFICAREA PRIN CONTURILE DE REȚELELE SOCIALE?” de mai jos.

Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete și exacte și trebuie să ne notificați cu privire la orice modificare a acestor informații personale.

Informații colectate automat

Pe scurt: Unele informații, cum ar fi adresa dvs. de protocol de internet (IP) și/sau caracteristicile browserului și dispozitivului, sunt colectate automat atunci când vizitați Serviciile noastre.

Colectăm automat anumite informații atunci când vizitați, utilizați sau navigați prin Servicii. Aceste informații nu dezvăluie identitatea dvs. specifică (cum ar fi numele sau informațiile dvs. de contact), dar pot include informații despre dispozitiv și despre utilizare, cum ar fi adresa dvs. IP, browserul și caracteristicile dispozitivului, sistemul de operare, preferințele de limbă, adresele URL de referință, numele dispozitivului, țara, locația , informații despre cum și când utilizați Serviciile noastre și alte informații tehnice. Aceste informații sunt necesare în primul rând pentru a menține securitatea și funcționarea Serviciilor noastre, precum și pentru scopurile noastre interne de analiză și raportare.

La fel ca multe site-uri web, colectăm informații și prin cookie-uri și tehnologii similare.

Informațiile pe care le colectăm includ:

 • Jurnal și date de utilizare. Datele de jurnal și utilizare sunt informații legate de servicii, diagnostic, utilizare și performanță pe care serverele noastre le colectează automat atunci când accesați sau utilizați Serviciile noastre și pe care le înregistrăm în fișierele de jurnal. În funcție de modul în care interacționați cu noi, aceste date de jurnal pot include adresa dvs. IP, informațiile despre dispozitiv, tipul browserului și setările și informațiile despre activitatea dvs. în Servicii (cum ar fi ștampilele de dată/ora asociate cu utilizarea dvs., paginile și fișierele vizualizate). , căutări și alte acțiuni pe care le întreprindeți, cum ar fi caracteristicile pe care le utilizați), informații despre evenimentele dispozitivului (cum ar fi activitatea sistemului, rapoartele de eroare (uneori numite „dump de blocare”) și setările hardware.
 • Datele dispozitivului. Colectăm date despre dispozitiv, cum ar fi informații despre computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa Serviciile. În funcție de dispozitivul utilizat, datele acestui dispozitiv pot include informații precum adresa dvs. IP (sau serverul proxy), numerele de identificare a dispozitivului și a aplicației, locația, tipul de browser, modelul hardware, furnizorul de servicii de internet și/sau operatorul de telefonie mobilă, sistemul de operare și informații de configurare a sistemului.
 • Date despre locație. Colectăm date despre locație, cum ar fi informații despre locația dispozitivului dvs., care pot fi fie precise, fie imprecise. Câte informații colectăm depinde de tipul și setările dispozitivului pe care îl utilizați pentru a accesa Serviciile. De exemplu, este posibil să folosim GPS-ul și alte tehnologii pentru a colecta date de geolocalizare care ne indică locația dvs. actuală (pe baza adresei dvs. IP). Puteți renunța la a ne permite să colectăm aceste informații fie prin refuzul accesului la informații, fie prin dezactivarea setării locației pe dispozitiv. Cu toate acestea, dacă alegeți să renunțați, este posibil să nu puteți utiliza anumite aspecte ale Serviciilor.

2. CUM PRELUCĂM INFORMAȚIILE DVS.?

Pe scurt: Prelucrăm informațiile dvs. pentru a furniza, îmbunătăți și administra Serviciile noastre, pentru a comunica cu dvs., pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră.

Prelucrăm informațiile dumneavoastră personale dintr-o varietate de motive, în funcție de modul în care interacționați cu Serviciile noastre, inclusiv:

 • Pentru a facilita crearea și autentificarea contului și pentru a gestiona în alt mod conturile de utilizator. Putem procesa informațiile dvs. astfel încât să vă puteți crea și să vă conectați la contul dvs., precum și să vă păstrați contul în stare de funcționare.
 • Pentru a furniza și facilita furnizarea de servicii către utilizator. Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a vă oferi serviciul solicitat.
 • Pentru a răspunde întrebărilor utilizatorilor/a oferi asistență utilizatorilor. Este posibil să procesăm informațiile dumneavoastră pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră și pentru a rezolva eventualele probleme pe care le-ați putea avea cu serviciul solicitat.
 • Pentru a vă trimite informații administrative. Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a vă trimite detalii despre produsele și serviciile noastre, modificări ale termenilor și politicilor noastre și alte informații similare.
 • Pentru a vă îndeplini și gestiona comenzile. Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a vă îndeplini și gestiona comenzile, plățile, retururile și schimburile efectuate prin intermediul Serviciilor.
 • Pentru a activa comunicațiile de la utilizator la utilizator. Putem prelucra informațiile dumneavoastră dacă alegeți să utilizați oricare dintre ofertele noastre care permit comunicarea cu un alt utilizator.
 • Pentru a salva sau proteja interesul vital al unei persoane. Vă putem prelucra informațiile atunci când este necesar pentru a salva sau proteja interesul vital al unei persoane, cum ar fi pentru a preveni vătămările.

3. PE CE BAZE JURIDICE NE BAZĂM PENTRU PRELUCRAREA INFORMAȚIILOR DVS.?

Pe scurt: procesăm informațiile dvs. personale numai atunci când considerăm că este necesar și avem un motiv legal valabil (adică, un temei legal) pentru a face acest lucru în conformitate cu legea aplicabilă, cum ar fi cu consimțământul dvs., pentru a respecta legile, pentru a vă oferi servicii. pentru a ne îndeplini sau a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a ne îndeplini interesele comerciale legitime.

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și RO GDPR ne solicită să explicăm bazele legale valabile pe care ne bazăm pentru a vă prelucra informațiile personale. Ca atare, ne putem baza pe următoarele baze legale pentru a vă prelucra informațiile personale:

 • Consimţământ. Putem prelucra informațiile dumneavoastră dacă ne-ați dat permisiunea (adică, consimțământul) de a vă folosi informațiile personale într-un anumit scop. Vă puteți retrage oricând consimțământul prin e-mail la contact@vavo.ro
 • Executarea unui Contract. Putem prelucra informațiile dumneavoastră personale atunci când considerăm că este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale față de dumneavoastră, inclusiv furnizarea Serviciilor noastre sau la cererea dumneavoastră înainte de a încheia un contract cu dumneavoastră.
 • Obligatii legale. Putem prelucra informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar pentru respectarea obligațiilor noastre legale, cum ar fi să cooperăm cu un organism de aplicare a legii sau cu o agenție de reglementare, să ne exercităm sau să ne apărăm drepturile legale sau să dezvăluim informațiile dvs. ca dovadă în litigiile în care suntem implicat.
 • Interese Vitale. Putem prelucra informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar pentru a vă proteja interesele vitale sau interesele vitale ale unei terțe părți, cum ar fi situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței oricărei persoane.

4. CÂND ȘI CU CINE ÎMPĂRȚĂȘIM INFORMAȚIILE DVS. PERSONALE?

Pe scurt: este posibil să împărtășim informații în situații specifice descrise în această secțiune și/sau cu următoarele categorii de terți

Furnizori, consultanți și alți furnizori de servicii terți. Este posibil să împărtășim datele dumneavoastră cu furnizori terți, furnizori de servicii, contractori sau agenți („terți”) care prestează servicii pentru noi sau în numele nostru și necesită acces la astfel de informații pentru a efectua această activitate. Avem contracte cu terții noștri, care sunt concepute pentru a vă proteja informațiile personale. Aceasta înseamnă că nu pot face nimic cu informațiile dumneavoastră personale decât dacă le-am instruit să facă acest lucru. De asemenea, ei nu vor împărtăși informațiile dumneavoastră personale cu nicio organizație în afară de noi. De asemenea, se angajează să protejeze datele pe care le dețin în numele nostru și să le păstreze pentru perioada pe care o instruim. Categoriile de terțe părți cărora le putem partaja informații personale sunt următoarele:

 • Rețele publicitare
 • Programe de marketing afiliat
 • Servicii de cloud computing
 • Instrumente de comunicare și colaborare
 • Servicii de analiză a datelor
 • Furnizorii de servicii de stocare a datelor
 • Instrumente financiare și contabile
 • Entități guvernamentale
 • Furnizori de servicii de onorare a comenzilor
 • Procesatori de plăți
 • Instrumente de monitorizare a performanței
 • Inginerie de produs și instrumente de proiectare
 • Platforme de retargeting
 • Instrumente de vânzări și marketing
 • Retele sociale
 • Instrumente de testare
 • Servicii de înregistrare și autentificare a contului de utilizator
 • Furnizori de servicii de găzduire site-uri web

De asemenea, este posibil să fie nevoie să partajăm informațiile dumneavoastră personale în următoarele situații:

 • Transfer de afacere. Putem împărtăși sau transfera informațiile dumneavoastră în legătură cu sau în timpul negocierilor cu privire la orice fuziune, vânzare de active ale companiei, finanțare sau achiziție a întregii sau a unei părți din afacerea noastră către o altă companie.
 • Afiliați. Putem împărtăși informațiile dvs. cu afiliații noștri, caz în care le vom solicita acelor afiliați să onoreze această notificare de confidențialitate. Afiliații includ compania noastră-mamă și orice filiale, parteneri de asociere în participație sau alte companii pe care le controlăm sau care se află sub control comun cu noi.
 • Parteneri de afaceri. Este posibil să împărtășim informațiile dumneavoastră cu partenerii noștri de afaceri pentru a vă oferi anumite produse, servicii sau promoții.

5. CARE ESTE POZIȚIA NOASTRĂ PE SITE-URI TERȚE PĂRȚI?

Pe scurt: Nu suntem responsabili pentru siguranța oricăror informații pe care le partajați cu terțe părți la care putem face trimitere prin linkuri sau care fac publicitate pe Paginile noastre, dar nu sunt afiliate la Serviciile noastre.

Serviciile pot face legătura cu site-uri web ale terților, servicii online sau aplicații mobile și/sau să conțină reclame de la terți care nu sunt afiliați cu noi și care pot face linkuri către alte site-uri web, servicii sau aplicații. În consecință, nu oferim nicio garanție cu privire la aceste terțe părți și nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daune cauzate de utilizarea unor astfel de site-uri web, servicii sau aplicații terțe. Includerea unui link către un site web, un serviciu sau o aplicație terță parte nu implică o aprobare din partea noastră. Nu putem garanta siguranța și confidențialitatea datelor pe care le furnizați oricărei terțe părți. Orice date colectate de terți nu sunt acoperite de această notificare de confidențialitate. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile și politicile de confidențialitate și securitate ale oricărei terțe părți, inclusiv alte site-uri web, servicii sau aplicații care pot fi legate la sau de la Servicii. Ar trebui să examinați politicile acestor terțe părți și să le contactați direct pentru a răspunde la întrebările dvs.

6. UTILIZĂM COOKIE ȘI ALTE TEHNOLOGII DE ANALIZĂ?

Pe scurt: Este posibil să folosim module cookie și alte tehnologii de urmărire SAU ANALIZĂ pentru a colecta și stoca informațiile dvs.

Este posibil să folosim module cookie și tehnologii similare de urmărire (cum ar fi web beacons și pixelii) pentru a accesa sau stoca informații. Informații specifice despre modul în care utilizăm astfel de tehnologii și despre cum puteți refuza anumite module cookie sunt prezentate în Notificarea noastră privind cookie-urile.

7. CUM GESTIONĂM LOGĂRILE DVS. WEBSITE PRIN CONTURILE DE SOCIAL MEDIA?

Pe scurt: Dacă alegeți să vă înregistrați sau să vă conectați la Serviciile noastre folosind un cont de rețea socială, este posibil să avem acces la anumite informații despre dvs.

Serviciile noastre vă oferă posibilitatea de a vă înregistra și de a vă autentifica folosind detaliile contului dvs. de social media terță parte (cum ar fi autentificarea dvs. Facebook sau Twitter). Acolo unde alegeți să faceți acest lucru, vom primi anumite informații de profil despre dvs. de la furnizorul dvs. de rețele sociale. Informațiile de profil pe care le primim pot varia în funcție de furnizorul de rețele sociale în cauză, dar vor include adesea numele, adresa de e-mail, lista de prieteni și fotografia de profil, precum și alte informații pe care alegeți să le faceți publice pe o astfel de platformă de socializare.

Vom folosi informațiile pe care le primim numai în scopurile care sunt descrise în această notificare de confidențialitate sau care vă sunt altfel precizate în cadrul Serviciilor relevante. Vă rugăm să rețineți că nu controlăm și nu suntem responsabili pentru alte utilizări ale informațiilor dumneavoastră personale de către furnizorul de rețele sociale terță parte. Vă recomandăm să consultați notificarea lor de confidențialitate pentru a înțelege cum colectează, folosesc și partajează informațiile dvs. personale și cum vă puteți seta preferințele de confidențialitate pe site-urile și aplicațiile lor.

8. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

Pe scurt: păstrăm informațiile dumneavoastră atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această notificare de confidențialitate, dacă legea nu prevede altfel.

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale doar atâta timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care o perioadă mai lungă de păstrare este cerută sau permisă de lege (cum ar fi cerințe fiscale, contabile sau alte cerințe legale). Niciun scop din această notificare nu va cere să păstrăm informațiile dumneavoastră personale mai mult decât perioada de timp în care utilizatorii au un cont la noi.

Atunci când nu avem nevoie de afaceri legitime în desfășurare de a vă procesa informațiile personale, vom șterge sau anonimiza aceste informații sau, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dvs. personale au fost stocate în arhive de rezervă), atunci vom fi în siguranță. stocați informațiile dumneavoastră personale și izolați-le de orice procesare ulterioară până când este posibilă ștergerea.

9. CUM PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SIGURANȚĂ?

Pe scurt: Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem de măsuri de securitate organizatorică și tehnică.

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate și rezonabile menite să protejeze securitatea oricăror informații personale pe care le procesăm. Cu toate acestea, în ciuda măsurilor noastre de protecție și a eforturilor noastre de a vă securiza informațiile, nicio transmisie electronică prin Internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor fi capabil să învingă securitatea noastră și să colecteze, să acceseze, să fure sau să modifice informațiile dvs. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, transmiterea informațiilor personale către și de la Serviciile noastre se face pe propriul risc. Trebuie să accesați Serviciile numai într-un mediu securizat.

10. COLECTĂM INFORMAȚII DE LA MINORI?

Pe scurt: nu colectăm cu bună știință date de la sau nu le comercializăm copiilor sub 18 ani.

Nu solicităm cu bună știință date de la sau nu le comercializăm copiilor sub 18 ani. Prin utilizarea Serviciilor, declarați că aveți cel puțin 18 ani sau că sunteți părintele sau tutorele unui astfel de minor și sunteți de acord cu utilizarea Serviciilor de către un astfel de minor dependent. Dacă aflăm că au fost colectate informații personale de la utilizatorii cu vârsta mai mică de 18 ani, vom dezactiva contul și vom lua măsuri rezonabile pentru a șterge prompt astfel de date din înregistrările noastre. Dacă ați luat cunoștință de orice date pe care le-am putut colecta de la copii sub 18 ani, vă rugăm să ne contactați la contact@vavo.ro.

11. CARE SUNT DREPTURILE DVS. DE CONFIDENTIALITATE?

Pe scurt: În unele regiuni, precum Spațiul Economic European (SEE) și ROMÂNIA (RO), aveți drepturi care vă permit un acces mai mare la informațiile dumneavoastră personale și un control mai mare asupra acestora. Vă puteți revizui, modifica sau închide contul în orice moment.

În unele regiuni (cum ar fi SEE și ROMÂNIA), aveți anumite drepturi în temeiul legilor aplicabile privind protecția datelor. Acestea pot include dreptul (i) de a solicita acces și de a obține o copie a informațiilor dumneavoastră personale, (ii) de a solicita rectificarea sau ștergerea; (iii) pentru a restricționa prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale; și (iv) dacă este cazul, portabilității datelor. În anumite circumstanțe, este posibil să aveți și dreptul de a vă opune prelucrării informațiilor dumneavoastră personale. Puteți face o astfel de solicitare contactându-ne folosind datele de contact furnizate în secțiunea „CUM NE PUTEȚI CONTACTA ÎN LEGĂTURĂ CU ACESTĂ NOTIFICARE?” de mai jos.

Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

Dacă vă aflați în SEE sau ROMÂNIA și credeți că prelucrăm ilegal informațiile dumneavoastră personale, aveți, de asemenea, dreptul de a vă plânge la autoritatea locală de supraveghere a protecției datelor. Puteți găsi detaliile lor de contact aici: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Dacă vă aflați în Elveția, datele de contact ale autorităților de protecție a datelor sunt disponibile aici: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Retragerea consimțământului dumneavoastră: Dacă ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră pentru a vă prelucra informațiile personale, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Vă puteți retrage oricând consimțământul contactându-ne folosind datele de contact furnizate în secțiunea „CUM NE PUTEȚI CONTACTA ÎN LEGĂTURĂ CU ACESTĂ NOTIFICARE?” de mai jos.

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării înainte de retragerea acesteia și nici nu va afecta prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal efectuată pe baza unor motive legale de prelucrare, altele decât consimțământul.

Renunțarea la comunicările de marketing și promoții: vă puteți dezabona de la comunicările noastre de marketing și promoționale în orice moment făcând clic pe linkul de dezabonare din e-mailurile pe care le trimitem, răspunzând „STOP” sau „DEZABONARE” la mesajele pe care le trimitem sau contactându-ne folosind detaliile furnizate în secțiunea „CUM NE PUTEȚI CONTACTA ÎN LEGĂTURĂ CU ACESTĂ NOTIFICARE?” de mai jos. Veți fi apoi eliminat din listele de marketing. Cu toate acestea, este posibil să comunicăm în continuare cu dvs. - de exemplu, pentru a vă trimite mesaje legate de servicii care sunt necesare pentru administrarea și utilizarea contului dvs., pentru a răspunde solicitărilor de servicii sau în alte scopuri non-marketing.

Informații despre cont

Dacă doriți în orice moment să revizuiți sau să modificați informațiile din contul dvs. sau să vă închideți contul, puteți:

 • Contactați-ne folosind informațiile de contact furnizate.
 • Conectați-vă la setările contului și actualizați-vă contul de utilizator.

La solicitarea dvs. de a vă închide contul, vă vom dezactiva sau șterge contul și informațiile din bazele noastre de date active. Cu toate acestea, este posibil să reținem anumite informații în fișierele noastre pentru a preveni frauda, pentru a depana probleme, pentru a asista la orice investigație, pentru a aplica termenii noștri legale și/sau pentru a ne conforma cerințelor legale aplicabile.

Cookie-uri și tehnologii similare: Majoritatea browserelor Web sunt setate să accepte module cookie în mod implicit. Dacă preferați, puteți alege, de obicei, să setați browserul pentru a elimina cookie-urile și pentru a respinge cookie-urile. Dacă alegeți să eliminați cookie-urile sau să le respingeți, acest lucru ar putea afecta anumite caracteristici sau servicii ale Serviciilor noastre. Pentru a renunța la publicitatea bazată pe interese din partea agenților de publicitate în Serviciile noastre, vizitați http://www.aboutads.info/choices/.

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre drepturile dumneavoastră de confidențialitate, ne puteți trimite un e-mail la contact@vavo.ro.

12. CONTROALE PENTRU CARACTERISTICI DO-NOT-TRACK

Majoritatea browserelor web și unele sisteme de operare și aplicații mobile includ o funcție Do-Not-Track ("DNT") sau o setare pe care o puteți activa pentru a semnala preferința dvs. de confidențialitate de a nu avea date despre activitățile dvs. de navigare online monitorizate și colectate. În această etapă nu a fost finalizat niciun standard tehnologic uniform pentru recunoașterea și implementarea semnalelor DNT. Ca atare, în prezent nu răspundem la semnalele browserului DNT sau la orice alt mecanism care comunică automat alegerea dvs. de a nu fi urmărit online. Dacă se adoptă un standard de urmărire online pe care trebuie să-l respectăm în viitor, vă vom informa despre această practică într-o versiune revizuită a acestei notificări de confidențialitate.

13. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACESTĂ ÎNȘTIINȚARE?

Pe scurt: Da, vom actualiza această notificare după cum este necesar pentru a rămâne în conformitate cu legile relevante.

Este posibil să actualizăm această notificare de confidențialitate din când în când. Versiunea actualizată va fi indicată printr-o dată actualizată „Revizuită”, iar versiunea actualizată va intra în vigoare de îndată ce este accesibilă. Dacă aducem modificări semnificative acestei notificări de confidențialitate, vă putem notifica fie publicând în mod vizibil o notificare cu privire la astfel de modificări, fie trimițându-vă direct o notificare. Vă încurajăm să examinați frecvent această notificare de confidențialitate pentru a fi informat despre modul în care vă protejăm informațiile.

14. CUM NE PUTEȚI CONTACTA ÎN PRIVIND ACEASTĂ ÎNȘTIINȚARE?

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre această notificare, ne puteți trimite un e-mail la contact@vavo.ro

public

România

Română

Lei (RON)

copyright

2024 VAVO

Acest site foloseste cookie-uri
Utilizăm unelte, cum ar fi cookie-urile, pentru a permite servicii și funcționalități esențiale pe site-ul nostru și pentru a colecta date despre modul în care vizitatorii interacționează cu site-ul, produsele și serviciile noastre. Făcând clic pe "Am înțeles", sunteți de acord cu utilizarea acestor instrumente pentru publicitate, analiză și suport.Politica de confidențialitate

Necesare

Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

Google tag/Analytics

Google Analytics este un serviciu de analiză web oferit de Google care urmărește și raportează traficul site-ului web, precum și traficul și evenimentele din aplicațiile mobile, în prezent ca platformă în cadrul mărcii Google Marketing Platform.